Læs mere om Michael Christensen

Jeg har arbejdet som ejendomsmægler siden 1997. Først som ejendomsmægler i København, siden som daglig leder på Midtsjælland og senere som indehaver af flere ejendomsmæglerforretninger på Sjælland og i København. Inden jeg startede som ejendomsmægler, arbejdede jeg 10 år i en stor dansk bank, hvor jeg specialiserede mig i rådgivning om boligkøb samt rådgivning om realkreditlån.

Jeg har været en del af Boligraadgiver.dk siden starten i 2013, og har gennem årene rådgivet flere tusinde boligkøbere og -sælgere. Jeg tager mig af boligsalg i hele landet og hjælper boligsælgere med Total-salg i både København og på Sjælland.

Min mangeårige erfaring indenfor bolighandel får mine kunder glæde af, når jeg hjælper dem med at sælge deres ejendom. Alle ejendomme er forskellige og jeg hjælper med at sælge både det lille sommerhus og den store villa.

Projektsalg

Har du brug for hjælp med salg af en eller flere projektboliger så kontakt mig gerne. Det samme hvis du har en udstykning som skal sælges.

Jeg har arbejdet med projektboliger og udstykninger i en årrække. Jeg har også været medejer af en af de større projektmæglere i København. Ved både projektboliger og udstykninger kan jeg hjælpe fra A – Z. Så kontakt mig gerne hvis du har brug for sparring, hjælpe til salg og markedsføring af projektet eller lignende.

Landbrug

Fra min tid som ejendomsmægler på Midtsjælland har jeg endvidere erfaring med både køb og salg af landbrugsejendomme (under 30 ha). Skal du have solgt et boliglandbrug eller en mindre landbrugsejendom, så kontakt mig gerne.

Hele landet
Michael Christensen
Partner og ejendomsmægler