Læs mere om Gitte Hansen

Jeg er ejendomsmægler, og har arbejdet i mæglerbranchen siden 2004. Jeg har dels arbejdet med sagsgangen i en ejendomshandel, men også vurderet og solgt ejendomme. Inden jeg startede som ejendomsmægler, har jeg i 10 år arbejdet som bankrådgiver, specialist og formuerådgiver i en stor dansk bank. I mit arbejde indgik også rådgivning om omlægning af boliglån og realkreditlån.

Jeg har været en del af Boligraadgiver.dk siden starten i 2013. Jeg har hjulpet mere end 1.500 boligkøbere i hele landet, og holdt online møder på telefon eller Teams med dem alle. Så jeg har fulgt udviklingen i ejendomshandler meget tæt – selvom jeg har været på ”den anden side af bordet”.

Boliger; hus, rækkehus, ejerlejlighed

Jeg har set mange forskellige aspekter i en ejendomshandel; dels i vilkårene i købsaftalen, dels i dokumenterne. Siden 1. januar 2015 har ejendomsmægler alene været på sælgers side. Og det ansvar tager vi også seriøst i Wohn.dk! Det betyder, at du sælger sikkert – og har mindst muligt ansvar efter salget.

Min store erfaring indenfor bolighandel betyder, at jeg ved hvad der skal til, så du får et sikkert salg – og køber bliver oplyst om mest muligt om den købte bolig.

Fritidshuse

Jeg har også hjulpet i mange sommerhushandler. Her skal du bl.a. sikre dig specielt, hvis du har lavet aftale med et firma om udlejning. Jeg har stor erfaring i, hvordan denne udfordring kan løses – det får mine kommende sommerhussælgere naturligvis glæde af.

Andelsbolig

Der har været stor aktivitet på andelsboligmarkedet de seneste år. Både prismæssigt og omsætningsmæssigt. Har du ikke mulighed for at sælge din andelslejlighed på dine sociale medier, kan du annoncere hos os. Jeg kan sikre, at du har de nødvendige oplysninger til køber, så du minimerer dit ansvar ved salg.

Gitte Hansen
Hele landet
Gitte Hansen
Partner og ejendomsmægler