Smukt, fredet og kuperet område

Lundebro 3
3660 Stenløse

Salg
Solgt

Smukt, fredet og kuperet område

Fantastisk lystejendom i udkanten af Ganløse. Her kan du kombinere den skønneste natur og byens muligheden i form af skole, indkøb m.m. inden for cykelafstand. Ejendommen ligger mindre end 2 km. fra Ganløse skole og cykelstien ved ejendommen der fører dig eller børnene sikkert til hverdagens fornødenheder i byen.

Ejendommen ligger midt i et smukt og naturskønt område. En del af ejendommens grundareal blev tilbage i 0’erne fredet som led i en større indsats for at beskytte områdets store landsskabsværdi. Grunden er kuperet og med vådområder i form af både søer og vandløb. Foran ejendommen (mod syd) faldet grunden ned mod et skønt vådområde med rigt fugle og dyreliv. Her græsser rådyrene lige uden for vinduerne og udsigten fra husets havestue er noget helt særligt. På nordsiden er der større vådområde med flere mindre søer. Mod øst er der stort græsningsareal fx. til heste. Arealet er naturligt afgrænset med træer og anden beplantning.  

Ejendommen blev gennemgribende renoveret i 1980. Efterfølgende er det blevet passet og plejet efter alle "kunstens regler". Opført i pudset mursten (hvidmalet), med termovinduer og med tag som stråtag. Stråtaget er jvf. tækkemanden i god stand og med mindst 10 års restlevetid. Huset opvarmes med oliefyr (udskiftet 2014) og brændeovn. Der er gulvvarme i hele stueplan. 

Stueetagen indeholder flot entre med trappe til 1. sal. Fra entreen er der adgang køkken/alrum, gæstebadeværelse og opholdsstuen. Køkkenet er fra 2003 og fremstår super velholdt. Køkkenet er med både spiseplads og adgang til spisestue. Opholdsstuen er i åben forbindelse med havestuen. Havestuen er med klinkegulv og med den skønneste udsigt over området. I stueetagen finder du også stort soveværelse med udgang til gårdhave og adgang til eget badeværelse. På første sal er der stor opholdsstue samt 2 store værelser – begge med udgang til tagterrasse (sydvendt og med udsigt). Der er endvidere stort uudnyttet loftrum med mulighed for ekstra værelser eller badeværelse (vand og afløb er ført op).    

Fra køkkenet er der endvidere adgang til sidebygningen med stort renoveret bryggers, værksted, kontor, toilet, adgang til garage og meget, meget mere. 

Den 4,2 hektar store grund er vejegnet til både jagt og til hestehold. Der er p.t. ingen hestebokse – men garagen kunne eventuel indrettes til dette. Alternativt kunne der opføres en mindre bygning til dette formål.

Book en fremvisning i dag.

Lundebro 3
3660 Stenløse

Boliginfo


Sagsnummer
92MC-000229
Byggeår
1980
Energimærke
D
Rum
5
Boligareal
189 m2
Udhus
123 m2
Grund
42245 m2
Liggetid
139 dage
Udbetaling
Brt./Nt. ekskl. ujerudg.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Mange tak for din henvendelse

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Mange tak for din henvendelse

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Tak for din henvendelse