Sorgenfrigårdsvej 78, 1. TH
2800 Kongens Lyngby

Salg
Solgt

Fantastisk lækker lys og rummelig 5V andelsbolig med altan i sund og veldrevet andelsboligforening, tæt ved grønne omgivelser, 5 minutter fra DTU og tæt på Lyngby Storcenter og Lyngby Hovedgade. Her får du en sjældent udbudt stor andelsbolig, fuldstændig istandsat og indflytningsklar

Boligen er på 127 kvm fordelt på 5 værelser og består af en fordelingsgang med adgang til toilet, køkken, walkin, soveværelse, kontor og spisestue. Der er endvidere adgang fra spisestuen til stuen samt adgang fra stuen til kontoret/børneværelse. Der er dobbelte glasdøre imellem soveværelse, spisestue og stuen. Alle stuer og værelse har lakerede trægulve. Boligen har vinduer mod øst, syd og vest og ligger yderst i ejendommen uden naboer. Lejligheden fremstår yderst vedholdt og indflytningsklar og med nyt loft i gang med spot.

Andelsboligen består af pænt køkken med olieret træbordplade, induktionskogeplade, varmluftovn, emhætte med aftræk, køle/fryseskab, opvaskemaskine og vaskemaskine og linoleumsgulvet samt bad med nyere hvide fliser, gulvvarme, ny håndvask med skab og nye armaturer samt bruseniche. De 3 stuer en suite er fordelt på en stue, en spisestue samt et stort værelse med skabsvæg og udgang til altan. Endvidere er der et meget stor værelse som pt. buges som konto, men kan sagtens bruges til et børneværelse til 2 børn. Endvidere findes der et mindre værelse som er lavet om til åben walki. Lejligheden er godt udnyttet med god opbevaring.

Til lejligheden hører to aflåste kælderrum, på hver ca. 5 kvm og der er cykelgarage og fælles vaskekælder med tørretumbler og tørrerum.

Der er en stor fælles græsplæne med borde og bænke, hvor der er rig mulighed for grill samt plads til leg for børnene. Der er mange fine legepladser til børn i alle aldre i det nærliggende område. Gode offentlige transportmuligheder, bus tæt ved og ca. 900 meter til letbanen, når denne bliver færdig.

Ejendommen har fået nyt tegltag med fast undertag i 2018, nyt fjernvarmeanlæg og vinduer er fra 2012. Hele ejendommen blev facaderenoveret i 2020 med brystning af altaner.

Det er en hyggelig forening bestående af 18 andelsboliger og 12 erhvervslejemål med alt fra frisør til læge.

I nær området er der gode institutioner, skoler, idrætsanlæg/stadion og grønne områder (Bondebyen, Sorgenfri Slotspark, Fuglevad, Mølleåen og Brede er indenfor gå afstand og Dyrehaven er kun 10 min væk på Cykel.

Sorgenfrigårdsvej 78, 1. TH
2800 Kongens Lyngby

Boliginfo


Sagsnummer
92MC-000232
Byggeår
1949
Energimærke
E
Rum
5
Boligareal
127 m2
Grund
3935 m2
Liggetid
0 dage
Udbetaling
Brt./Nt. ekskl. ujerudg.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Mange tak for din henvendelse

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Mange tak for din henvendelse

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Tak for din henvendelse