Sådan kommer du godt fra start

Et sikkert Selv-salg starter hos Wohn

Hos Wohn hedder et sikkert selvsalg et ‘Medsalg’, fordi vi sørger for, at du kommer godt fra start, og vi er med dig, indtil salget er endeligt afsluttet. Nøglen til et succesfuldt selvsalg ligger i et grundigt forarbejde. Jo bedre du kender din bolig, jo stærkere er du rustet til at imødekomme opgaverne, frem for at skulle løse dem på bagkant. 

Derfor er det vigtigt at komme godt fra start.

9 ud af 10 danskere, der sælger selv, ender med at bruge mere tid, flere personlige ressourcer og et langt større beløb, end de havde regnet med, da salgsprocessen startede. Årsagerne er ofte, at de ikke på forhånd kendte vigtigheden af detaljerne i tilstandsrapporten, eller at de stolede blindt på, at lovgivningen var på deres side. Og med god grund, for mange af de dokumenter og den jura, der hører med til et boligsalg, kan være svær at gennemskue

Det ændrer dog ikke på, at en af konsekvenserne bliver en misvisende salgsopstilling, som lover mere end den kan holde, så du skal bruge tid og penge på at forholde dig til indsigelser fra køber, eller i værste fald, at køber springer fra.

En stor del af vores kunder, kommer for at få rådgivning til at løse de udfordringer, som de selv – eller købers advokat – først har opdaget et godt stykke inde i salgsprocessen. Det er dyre lærepenge, som nemt kunne være sparet. Det er derfor, at vi nu tilbyder ‘Medsalg’. Medsalg er eksklusivt for Wohns kunder, og giver dig alle fordelene ved et selvsalg, uden du skal stå alene med ansvaret for at opfylde de krav, der bliver stillet til dig som sælger

Klar til Salg?

Vi ved, at der kan være masser af personlige og praktiske ting at tænke på, når boligen skal sælges, og med Klar til Salg er du sikker på ikke at skulle have nogle unødvendige bekymringer. Hvis du er klar til sælge, er vi klar til at stå 100% bag dig gennem hele forløbet.

Vores rådgivning er tilrettelagt med fokus på fleksibilitet, tryghed og gennemsigtighed, så du udelukkende behøver at fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Næste step

• Gennemgang af alle dokumenter
• Indledende rådgivningsmøde
• Det fulde ansvar for certificeringer
• Skræddersyet salgsproces
• Kvalitetssikring af salgsopstilling
• Markedsføring på boligsiden.dk – Danmarks mest besøgte boligside.
• Gratis rådgivning alle hverdage mellem 9 – 17

Med-salg
Med-salg

Wohn.dk gennemgår alle boligens dokumenter, så du kommer godt fra start med en gennemarbejdet salgsopstilling, der lever 100% op til dit juridiske ansvar som boligsælger.

Din opgave er at vise boligen frem fra sin bedste side.

  • Rådgivning om salget og boligens dokumenter
  • Ingen binding
Fra
Kr.7.490,-