Et moderne boligsalg

Vis selv din bolig frem - og sælg sikkert

Hvorfor vælge Wohn

Wohn.dk er for dig, der gerne vil spare udgifterne til en ejendomsmægler, uden at gå på kompromis med dit juridiske ansvar som boligsælger. Du får personlig rådgivning gennem hele salgsprocessen- Og vi tager ansvaret for alt dokumenthåndtering, så du kan fokusere på at vise din bolig frem fra sin bedste side.

Meget af det, du betaler en ejendomsmægler for at gøre, kan du klare selv. Og fordelene er til at få øje på. Du sparer udgifterne til mæglersalær, fremvisningen sker på dine præmisser og du får langt bedre føling med salgsprocessen. 

Men når det gælder håndteringen dokumenter samt overholdelse af deadlines og juridiske forpligtelser må der ikke overlades noget til tilfældighederne. Alle seriøse boligportaler kræver, at din salgsopstilling er kvalitetssikret af en fagmand. Når først din bolig officielt er sat til salg, står du med ansvaret for, at alle oplysninger er tilgængelige og korrekte. Det ansvar følger dig 10 år efter, din bolig er blevet solgt. 

Derfor er det afgørende for dig som sælger, at forarbejdet er gjort grundigt. Og det er vi eksperter i. Vi råder over alle kompetencer inden for boligsalg. Vi står 100% bag dig gennem hele forløbet med fuld dokumenthåndtering, planlægning af salgsprocessen og personlig rådgivning enten online eller på telefon alle hverdage mellem kl. 9 – 17.

Et moderne boligsalg

Wohn.dk er ikke et opgør med ejendomsmæglerne eller med de mange muligheder for 100% selvsalg, der er blomstret op de senere år. Wohn.dk er et nyt alternativ i en tid, hvor forbrugerne i højere grad ønsker gennemskuelighed, fleksibilitet samt muligheden for at tage ejerskab over de vigtige ting i livet. Hos Wohn.dk får du samme sikkerhed som hos en mægler, samme pris som ved selvsalg og en meget mere nærværende og lærerig salgsproces. Alle rådgivere hos Wohn.dk har flere års erfaring indenfor både køb og salg af ejendomme, og vi er stolte af at kunne sige, at vi aldrig har haft en klage i Dansk Ejendomsmæglerforening

Derfor sparer du penge hos Wohn.dk

Vi har ingen standardiserede gebyrer, dyre mellemled eller unødvendige bindingsperioder. Alle bolighandler er forskellige, og derfor giver det bedst mening at planlægge salgsprocessen efter den enkeltes behov. Det betyder, at du udelukkende betaler for det, du skal bruge, og du ved præcis, hvad du har fået for pengene. Men selvom det er billigt, er intet overladt til tilfældighederne. Det er vores succeskriterie, at du ikke skal forholde dig til indsigelser fra købers rådgiver eller advokat og dermed blive mødt af uventede udgifter, som salgsprocessen skrider frem.

Ingen binding

Hos de fleste ejendomsmæglere bliver du bundet af en salgsaftale i 6 måned eller mere.     

Hos Wohn.dk har du ingen binding. Her kan du teste interessen for din bolig med “Selvsalg” – eller gå seriøst til værks med “Med- eller “Totalsalg” uden nogen form for binding. 

Fortryder du undervejs – eller ønsker at gå til en mere almindelig ejendomsmægler, så kan du når som helst stoppe annonceringen af din bolig på Wohn.dk.

Det eneste det koster dig er den månedlige betaling for annoncer samt omkostningerne for den indledende rådgivning og gennemgang af din boligs dokumenter. 

 

 

“Solgt eller Gratis”

De fleste ejendomsmæglere tilbyder salgsmetoden “Solgt eller gratis”.

“Solgt eller gratis” er reelt kun en fordel for de få boligsælgere, der ikke får solgt deres bolig. Alle andre betaler et for højt honorar til ejendomsmægleren for at dække udgifterne til de få der ikke får solgt.

For at gøre det billigst muligt for alle tilbyder Wohn.dk ikke “solgt eller gratis”. Hos os betaler alle det samme – for den samme ydelse. 

Det synes vi er både rimelig og fair!