Et moderne boligsalg

Nøglen til et succesfuldt selvsalg

Kom godt fra start

Nøglen til et succesfuldt selvsalg ligger i et grundigt forarbejde. Jo bedre du kender din bolig, jo stærkere er du rustet til at imødekomme opgaverne, frem for at skulle løse dem på bagkant. Hos Wohn hedder et sikkert selvsalg et ‘Medsalg’, fordi vi sørger for, at du kommer godt fra start, og vi er med dig, indtil salget er endeligt afsluttet.

Derfor er det vigtigt at komme godt fra start

9 ud af 10 danskere, der sælger selv, ender med at bruge mere tid, flere personlige ressourcer og et langt større beløb, end de havde regnet med, da salgsprocessen startede. Årsagerne er ofte, at de ikke på forhånd kendte vigtigheden af detaljerne i tilstandsrapporten, eller at de stolede blindt på, at lovgivningen var på deres side. Og med god grund, for mange af de dokumenter og den jura, der hører med til et boligsalg, kan være svær at gennemskue.

Det ændrer dog ikke på, at en af konsekvenserne bliver en misvisende salgsopstilling, som lover mere end den kan holde, så du skal bruge tid og penge på at forholde dig til indsigelser fra køber, eller i værste fald, at køber springer fra.

En stor del af vores kunder, kommer for at få rådgivning til at løse de udfordringer, som de selv – eller købers advokat – først har opdaget et godt stykke inde i salgsprocessen. Det er dyre lærepenge som nemt kunne være sparet. Det er derfor, at vi nu tilbyder ‘Medsalg’. Medsalg er eksklusivt for Wohns kunder, og giver dig alle fordelene ved et selvsalg, uden du skal stå alene med ansvaret for at opfylde de krav, der bliver stillet til dig som sælger.

Wohn løfter ansvaret fra dine skuldre

Når du sælger din bolig selv, har du en enestående mulighed for at tage ejerskab over salgsprocessen. Og sammen med ejerskab følger nye muligheder, højere gennemsigtighed og langt mere fleksibilitet – men også et øget ansvar. Det ansvar er vi klar til at løfte på dine vegne.

Du bliver en bedre sælger

Føler du dig ikke, som den fødte sælger, skal du ikke fortvivle. Din vigtigste opgave er at formidle følelser og stemning, og her er autencitet og ærlighed mere værd end en veltilrettelagt salgstale. Den opgave er du uden tvivl den bedste til at løse, men det kræver ro og overskud, og det får du med Wohns Medsalg

Vores succeskriterie er, at du ikke skal forholde dig til indsigelser fra køber eller købers rådgivere. Dermed kan du kan fokusere på selve salget af din bolig. Dit arbejde som sælger starter allerede i salgsopstillingen, og slutter først, når den endelige købsaftale er underskrevet. Alle bolighandler er forskellige, og ingen kan spå om, hvor lang processen bliver. Derfor er det vigtigt, at du bruger dine personlige ressourcer bedst muligt.

Lad os være ærlige. Der vil sikkert være dage, hvor du ikke kan overskue at invitere fremmede mennesker ind i dit hjem. Men selv i de tilfælde kan du finde ro, tryghed og forhåbentligt en smule overskud ved tanken om, at du har en loyal og uvildig partner, der tager ansvaret for al dokumenthåndtering, overholdelse af lovkrav og deadlines, og som sørger for, at du altid er på forkant med næste skridt i processen.

Har du brug for sparring og konkrete råd til, hvordan du viser din bolig frem fra sin bedste side, kan du som medsalgskunde hos Wohn gøre brug af vores rådgivning på telefon i vores åbningstid.