Et moderne boligsalg

godt begyndt - er halvt fuldendt

Kom godt fra start

Et sikkert boligsalg kræver et grundigt forarbejde. Det gælder uanset om din ambition er at sælge via dit netværk, gennem en mægler eller på de etablerede boligportaler. Der findes ingen måde at komme udenom det på. Det er derfor, vi anbefaler størstedelen af vores kunder at vælge Medsalg.

Tænk på det som et selvsalg, men uden de udfordringer, der følger med, når du sælger 100% solo. Ligesom i et selvsalg tager du styringen, når det handler om at få din bolig til at vise sig fra sin bedste side – i tekst og billeder og når du byder de interesserede købere velkommen.

Vi tager derimod ansvaret for, at du lever op til dine juridiske forpligtelser som boligsælger, og vi gør dig til en bedre sælger. Allerede inden vores første rådgivningsmøde indhenter og gennemgår vi din boligs dokumenter. Derefter ved du præcis, hvad du skal forholde dig til i salgsopstillingen og i dialogen med køberne.

Dit ansvar som boligsælger

Som boligsælger er du omfattet af den loyale oplysningspligt, og det er ikke så uskyldigt, som det lyder. Det er dit ansvar, at der er fuld gennemsigtighed om alle relevante forhold vedr. din bolig. Dukker der noget kedeligt op, som køber ikke har haft chancen for at forholde sig til, er du forpligtet til at rede trådene ud. Og det gælder op til 10 år efter, at du har givet nøglerne videre – uanset om det har ligget gemt i dokumenterne eller i det fjerneste hjørne på loftet.

De største boligportaler kræver gennemgang af dokumenter

Du vil gerne eksponere din bolig for flest mulige boliginteresserede. Det gør du ved at få salgsannoncen på de største online boligportaler som Boliga.dk og Boligportalen.dk. Det kommer kun til at ske, hvis fagligheden er i orden – dvs. dine boligdokumenter skal være gennemgået og din salgsopstilling kvalitetssikret, af en fagperson. Det kan føles som en forhindring for dem, der vil hurtigt udover stepperne, men hvis arbejdet er gjort ordentligt, minimerer det risikoen for, at din salgsopstilling har huller i suppen.

Rådgivning under hele salgsprocessen

Selv med en veltilrettelagt salgsproces, vil der dukke spørgsmål op undervejs. Måske har du spørgsmål ang. annonceringen eller brug for input til dialogen med køber. Vi står til rådighed med rådgivning gennem hele salgsprocessen

Rådgivning under hele salgsprocessen

Selv med en veltilrettelagt salgsproces, vil der dukke spørgsmål op undervejs. Måske har du spørgsmål ang. annonceringen eller brug for input til dialogen med køber. Vi står til rådighed med rådgivning gennem hele salgsprocessen.

Derfor er Medsalg sikkert

  • Vi garanterer dig, at intet bliver overladt til tilfældighederne, før vi har et detaljeret overblik over boligens tilstand fra kvist til kælder
  • Du får en plan for, hvordan du skal forholde dig til evt. fejl, mangler og udfordringer.
  • Risikoen for indsigelser bliver minimeret.

 

Derfor er Medsalg effektivt

  • Et indledende rådgivningsmøde giver dig overblik over de enkelte led i salgsprocessen.
  • Du får mest muligt ud af din boligs nyhedsværdi med en gennemarbejdet salgsopstilling, der rammer plet første gang.
  • En kvalitetssikret salgsopstilling giver flere annonceringsmuligheder