Langelinie 15, Snekkerup, 4140 Borup
4140 Borup

4.395.000

 

 

Sjælden mulighed for at bo 2 familier under samme tag – eller at kombinere bolig- og erhverv!

Rigtig dejlig landvilla med stor skøn have på 5.000 m2. Ejendommen ligger mellem Roskilde og Ringsted – nær Borup med både indkøb og station med tog mod København. Ejendommen ligger helt frit og ugeneret på lukket vej ned mod Snekkerup Hestehave og Stubberup Storskov. Så leder I efter en stor ejendom i landlige omgivelser og med fremragende udsigt, eventuel til 2 familier, uden trafik og med skoven som nabo – så er I på rette vej!

Selve ejendommen er opført i 1920. Opført i pudset murværk (malet) og med tag af eternit. De gamle udlænger er ombygget i 1984 / 1985 af tidligere ejer til erhverv (mindre produktion af CD’er samt kontor på 1. sal). De grundlæggende ting er derfor istandsat og kan forholdsvis let indrettes til en bolig nr. 2. Den nuværende bolig er løbende istandsat og fremstår i flot stand med bl.a. 2 dejlige badeværelser, nye gulve, nyere vinduer i hovedhuset, istandsat køkken m.m.

Indretning;

Bolig; Fordelingsgang med klinker – adgang til både bolig samt tidligere erhverv. Istandsat badeværelse med brus. Bryggers. Flot hall med klinker, trappe til 1. sal samt niveauforskel (3 trin) til stueplan. Stort værelse med nyere trægulv. Stort soveværelse med nyere trægulve. Lækkert badeværelse med italienske klinker og stor bruseniche. Pænt køkken med spiseplads. Stor lys opholdsstue med brændeovn – trappe til hems – og delvis loft til kip. Stor og lys hems med plads til ekstra stue eller kontor. 1 sal er nyistandsat og forstår som et stort rum ? kan evt. deles til 2 gode værelser.

Udbygning; Stor gildestue, fitness eller plads til kontor eller erhverv. Fint køkken med fyrtræslåger. Trappe til 1. sal. 1. sal; Stor stue samt soveværelse. Der er endvidere mindre værksted / udhus. Dette fremstår i oprindelig stand.

Derudover stor carport (plads til 4 biler). Ejendommen opvarmes med oliefyr samt solfanger. Olietank netop tjekket og alt er som det skal være!

 

 

Langelinie 15, Snekkerup, 4140 Borup
4140 Borup

Boliginfo


Sagsnummer
92MC-000239
Byggeår
1920/1978
Energimærke
D
Rum
7
Boligareal
229 m2
Udhus
197 m2
Grund
5000 m2
Liggetid
548
Udbetaling
Brt./Nt. ekskl. ujerudg.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Mange tak for din henvendelse

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Mange tak for din henvendelse

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for at aftale nærmere

Tak for din henvendelse