Hvor ligger din bolig?

Vi ved, at der kan være masser af personlige og praktiske ting at tænke på, når boligen skal sælges. Hvis du er klar til sælge, er vi klar til at stå 100% bag dig gennem hele forløbet. Vores rådgivning er tilrettelagt med fokus på fleksibilitet, tryghed og gennemsigtighed, så du udelukkende behøver at fokusere på det, der er vigtigt for dig.

kr
Trin 1

Vælg salgsform

Vælg den salgsform der passer dig bedst. Selv-Salg - hvor du gør det hele selv, Med-Salg - hvor vi sørger for, at du kommer godt fra start, og vi er med dig, indtil salget er endeligt afsluttet, Total-salg - som er en 360° håndtering af dit boligsalg og intet er overladt til tilfældighederne.
Trin 2

Bestil professionel fotograf (valgfri)

98% af boligkøberne finder boligen online. Derfor skal du vise køberne din bolig fra dens bedste side. Vi anbefaler, at du vælger en professionel fotograf når der skal tages billeder af din bolig.
Trin 3

Online annoncering

Stort set alle boligkøbere finder deres nye bolig Online. På Wohn.dk får din bolig den bedst mulige præsentation - og på Boligsiden.dk ses boligen af flest mulige købere.
Trin 4

Andre tilvalg

Kontaktoplysninger

Markedet for Selv- og Med-Salg er vokset støt de seneste år, og det er der en god grund til. Meget af det, du betaler en ejendomsmægler for at gøre, kan du nemlig klare selv. Og fordelene er meget håndgribelige. Du sparer udgifterne til mæglersalær, fremvisningen sker på dine præmisser og du får langt bedre føling med salgsprocessen.

Bestil uforpligtende her, så kontakter vi dig for en snak om netop dit boligsalg.

Din pris:

Klargøring til salg:0kr
Mange tak for din henvendelse!